HTML

Major Soccer League

Az amerikai labdarúgó bajnokság folyamatosan frissülő hírei, streamek és torrentek az aktuális meccsekhez.

Friss topikok

Linkblog

Címlap Csapatok

Houston Dynamo 4 - 3 DC United

2009.08.02. 13:13 karajjj

 Adhattam volna azt a címet is, hogy "Hogyan intézzük el 3 perc alatt a meccset, avagy Brian Ching nagy napja". Kissé álmosan vártam a fél hármas kezdést, közben megnéztem a Toronto meccs első félidejét is, de arról majd másik posztban.

Szokásos puhatolózó játékkal indult a meccs, mindkét oldalon dolgozott a védelem, így nem is alakult ki igazán nagy helyzet, a 36. percben viszont Davis a 16-os sarkáról elengedett egy lapos gurítást a DC kapujába és megtört a jég. A következő két percben Brian Ching orálisan közösült a Uniteddel, azaz 2 perc alatt két góllal szopatta a fővárosiakat. Ilyet még nem láttam, a Dynamo csapatkapitánya előbb középen gázolt át az ellen védelmén és vágta a rövidbe a labdát, majd a következő percben már egy elcseszett beadást hozott vissza szélről és tömte ki a hosszú sarkot. A félidő végén még egy kisebb kakaskodás alakult ki, de 2 sárgával csillapodtak a kedélyek.



Szünetben alaposan lecseszhették a vendégeket, mert a 48 percben a frissen becserélt Emilio már szépített is. Később megint leült a meccs és nem történt semmi említésre méltó, egészen a 64. percig, akkor egy vitatható 11-eshez jutott a Houston, Holden értékesítette: 4:1. A 73. percben Fred szólózott egy hatalmast és szerezte meg 20 méterről a DC második gólját. Nem sokkal ez után Ching begyötörte a harmadik gólját is, de les miatt érvénytelenítették és le is kellett cserélni, mert a kapussal ütközött. 5 perccel a vége előtt Emilio újra reményt adott a fővárosiaknak, feljöttek 4:3-ra egy szöglet utáni szarakodást követően. A hátralévő szűk 10 percet már kibekkelte a hazai gárda.


Összefoglaló:

Szólj hozzá!

Címkék: united dynamo ching

A bejegyzés trackback címe:

https://mlsnet.blog.hu/api/trackback/id/tr661283015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása