HTML

Major Soccer League

Az amerikai labdarúgó bajnokság folyamatosan frissülő hírei, streamek és torrentek az aktuális meccsekhez.

Friss topikok

Linkblog

Címlap Csapatok

Toronto FC 0 - 1 Puerto Rico Islanders

2009.07.30. 23:27 karajjj

Tegnap éjszaka nem tudtam aludni és ráakadtam az éppen akkor kezdődő Toronto meccsre. Gondoltam megnézem, hogy mit alkotnak a kanadaiak, hát meg kell, hogy mondjam, nem is csalódtam! 90 perc tömény támadás, ahogy azt egy kiscsapat ellen illik.

Hatalmas lövések követték egymást, de a várva várt gól csak nem akart megszületni. A 67. percben pedig megtörtént az, amire senki sem számított, fordult a kocka és a vendég puerto ricoiak egy ügyes kontrájából Kendall Jagdeosingh drámai módon belőtte a győztes gólt.

A vezetés megszerzése után beállt a kapuja elé a vendég csapat és Guadette kapus káprázatos parádét mutatott be, aminek köszönhetően nem is sikerült a Torontonak bevenni azt. Így hát óriási meglepetésre, De Rosario minden próbálkozása és hisztije ellenére, a Toronto kikapott az első meccsen.

Összefoglaló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlsnet.blog.hu/api/trackback/id/tr181278730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása