HTML

Major Soccer League

Az amerikai labdarúgó bajnokság folyamatosan frissülő hírei, streamek és torrentek az aktuális meccsekhez.

Friss topikok

Linkblog

Címlap Csapatok

W Connection 2 - 2 New York Red Bulls

2009.07.31. 15:48 karajjj

A trinidadi Marabellán vendégeskedett tegnap egy meccs erejéig a New York Red Bulls. Itthoni idő szerint hajnal kettőkor kezdődött a CONCACAF CL összecsapás, de azt hiszem, megérte ébren maradni.

Elég álmos kis meccsnek indult, aztán kezdetét vette a darálás. A mérkőzés végéig kb. 7 ember hagyte el hordágyon a pályát, rengeteg ápolás volt a 90 perc alatt. Látványos játékot nem igen kaptunk, mázlis gólokat viszont annál inkább. Az első félidő lagymatag kezdése után a 35. perc körül szöglethez jutott a hazai csapat. A befelé tekeredő labdát a bikák egyik védője a saját keresztlécére fejelte, amiről a gólvonalra pattant a labda, ekkor érkezett a helyi Ronaldinho pótlék, Jonathan Fana Farias, aki szemrebbenés nélkül a hálóba kotorta a labdát. A félidőben meglehetősen bosszúsan vonultak a New Yorkiak az öltözőbe.

A második játékrészben kicsit konkrétabban bekezdett a Red Bulls, rögtön a 48. percbe Ernst Obster eresztett meg egy lövést, ami Kern Cupid kezéről be is pattant a hálóba. A bíró megadta, 1:1. Nemsokkal később Juan Pablo Angel fejelte a kapu mellé Celades beadását. Pacheco a 60. percben meg is fordította a meccset, egy bő 20 méteres eresztésbe a hazaiak középhátvédje tette bele a lábát, a labda pedig valami isteni módon úgy felpörgött, hogy a hosszúsarokban landolt. 1:2. Már-már úgy tűnt a a NYRB bezsebeli a győzelmet, amikor a 72. percben az előző gólt szerző Pacheco csukafejessel akart menteni, de benézte a labda ívét és Hughton Hector elé pattant a labda, ő pedig már nem hibázott és kipókhálózte a hosszúsarkot.

Döntetlennel végződött tehét a meccs, azt hiszem mindkét csapat megszolgált az 1-1 pontért.

 

Összefoglaló:

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci red angel new york bull trinidad concacaf celades

A bejegyzés trackback címe:

https://mlsnet.blog.hu/api/trackback/id/tr461279915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása